EEN VERANTWOORDELIJKE ONDERNEMING

IGS PROTECT positioneert zich als een verantwoordelijke onderneming ten opzichte van de gemeenschap en wil als zodanig de geldende regelgeving nauwgezet respecteren door haar klanten regelmatig bewust te maken van de regels die gelden voor deze sector.

EEN VEELBELOVENDE TOEKOMST

Ons bedrijf wil een belangrijke speler worden op het gebied van beveiliging en vertrouwt daarom op betrouwbare agenten met een hoog opleidingsniveau en gedegen ervaring in het veld. Het belangrijkste doel van ons bedrijf is om zichzelf in het centrum van de belangen van haar klanten te positioneren. Daarom is onze manager persoonlijk betrokken bij het opzetten van activiteiten in het veld.

BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oudergem. Een ondoordringbaar fort met hoogwaardige beveiligingssystemen (kluis, veilige ruimte voor uw gevoelige documenten, anti-inbraaksysteem, camerabewaking 24 uur per dag,...). Ons bedrijf is begaan met het omringend milieu en het energiebeheer van zijn gebouwen door het gebruik van technologieën met een laag verbruik en lage emissies.