Onze Bedrijfsfilosofie

Onze bedrijfsfilosofie komt zowel tot uiting in ons embleem – de koningsarend – als in de naam van ons bedrijf – Invictus Global Security -.

De koningsarend inspireert door zijn majesteit, schoonheid, karaktersterkte en prestige. Het is weliswaar een afbeelding van Epinal, maar toch is het niet zo maar een karikatuur. De Romeinen gebruikten het namelijk als het embleem van hun legers. En niet onterecht, want dit indrukwekkende dier bezit een scherp zicht waardoor het zijn prooien op een afstand van meer dan drie kilometer kan zien. Deze vogel is de snelste ter wereld en haalt een topsnelheid van 300 km per uur. Hij heeft ook een ongeëvenaard geduld, omdat hij hele dagen op zoek kan gaan naar prooien om zijn jongen te voeden.

Aan al onze bewakingsagenten in het veld wordt gevraagd om inspiratie te putten uit de kwaliteiten van de koningsarend: een onberispelijke presentatie, een gevoel van observatie waardoor hij ver vooruit kan anticiperen op risico’s en gevaren, een reactieve snelheid bij gevaar, een vasthoudendheid die hem ertoe dwingt zichzelf elke dag te verbeteren om onze klanten een kwaliteitsservice en een weerstand te garanderen om vaak gedurende tien opeenvolgende uren een site statisch te bewaken, terwijl hij zijn capaciteiten om in te grijpen paraat houdt.

De naam van ons bedrijf, Invictus Global Security, is geïnspireerd door zowel de schrijver William Ernest HENLEY als de slachtoffers van 11 september 2001.

« Invictus », van het Latijn “ongeslagen, die me niet kan overwinnen, onoverwinnelijk”, is de titel van een kort gedicht van Henley die deze paar regels in 1875 op zijn ziekenhuisbed schreef, na de amputatie van zijn voet. We ontdekten het toen president van Zuid-Afrika Nelson MANDELA het aan de vooravond van de Rugby World Cup in 1995 aan de aanvoerder van de Springboks gaf. We dachten er opnieuw aan op de dag dat we onze bewakingsonderneming doopten, om zo onmiddellijk onze onoverwinnelijke vastberadenheid aan onze klanten te communiceren om de beveiliging van hun eigendommen en mensen met succes te garanderen.

« Global Security » is het Amerikaanse concept dat het resultaat is van de gruwelijke aanvallen van 11 september, om in hoofde van de overheid te kwalificeren dat op uniforme en gecoördineerde wijze rekening wordt gehouden met alle aspecten van veiligheid (tot dan toe afzonderlijk behandeld door elke respectieve dienst). Dit is ons paradigma, want onze agenten zijn opgeleid om op te treden en in te grijpen in alle aspecten van bewaking (veiligheid, preventie, beveiliging, risicobeheer, audit, interacties met hulpdiensten, enzovoort).

« Invictus Global Security » vertegenwoordigt daarom onze ambitie, net zoals die van de vastberaden koningsarend, om op te treden voor veiligheid, onoverwinnelijk en die we globaal beschouwen, in het voordeel van onze klanten.

IGS PROTECT SPRL

Onze Missie

Ons bedrijf wil een belangrijke speler worden op het gebied van beveiliging en vertrouwt daarom op betrouwbare agenten met een hoog opleidingsniveau en gedegen ervaring in het veld. Het belangrijkste doel van ons bedrijf is om zichzelf in het centrum van de belangen van haar klanten te positioneren. Daarom is onze manager persoonlijk betrokken bij het opzetten van activiteiten in het veld.

IGS PROTECT SPRL

Onze Waarden

Onze bedrijfscultuur houdt rekening met de waarden die we hebben gekozen en die essentieel zijn voor het bereiken van onze missie en onze visie. Deze waarden, die we dagelijks toepassen bij al onze medewerkers, maken dat we vandaag het vertrouwen van onze klanten hebben kunnen winnen.

Dit zijn de vier waarden van IGS Protect:
Transparantie, discretie, discipline en integriteit

IGS PROTECT SPRL

Onze Visie

Wij zijn een bedrijf dat door de beschikbaarheid van haar managers dicht bij haar klanten staat, zodat er naar hen geluisterd wordt om hen te ondersteunen bij het vinden van echte oplossingen. IGS PROTECT biedt u een nieuwe visie die is verankerd in de volgende vaardigheden:

Klantgerichtheid
Flexibiliteit en proactiviteit
Ervaring
Selectie van agenten